Fémdekor facebook csatorna

Rozsdamentes teraszkorlát

Rozsdamentes teraszkorlát

Teraszkorlátját érdemes teljesen rozsdamentes anyagból elkészíteni, mivel így gyakorlatilag örök darab lesz. Cégünk 30 év garanciát vállal rozsdamentes teraszkorlátjára.

Jellemzően oldalra szerelt korlátokat ajáljuk, mivel így a szigetelést és a burkolatot nem kell bolygatni. Természetesen ha kéri, akkor a talpra szereljük korlátját, ami épp olyan dekorítv és tartós mint oldalra szerelt társai.

Teraszkorlát oldalra szerelve

Oldalra szerelt rozsdamentes korlát

Az oldalra szerelt korlát nem szűkiti le a teret és nem sérti meg a felszerelés a felső vízsziigetelő réteget. Mi általában ezt a megoldást alkalmazzuk. A rögzítés is esztétikus mivel egy rozsdamestes zárt anyával történik.

A képen is jól látszik, hogy semmilyen esztétikai kívánnivalót nem hagy maga után.

A falba rögzítést kifejezetten erre alkalmas betonba vagy téglába való tiplivel végezzük, extrém esetben injektálásos módszerrel (különleges ragasztóval) oldjuk meg.

Teraszkorlát lapra szerelve

Talpra szerelt rozsdamentes korlát

A lapra (felülről) szerelt korlátoszlopokat három darab betomba rögzített tartócsavaral rögzítjük.

A tartócsavarokat egy rozsdamentes takarólemezzel borítjuk, ez gyakorlatilag teljesen burkolja a rogzítési pontokat, így nem lesz látható és maximálisan esztétikusá is teszi a rozsdamentes korlátot.

Rozsdamentes korlátaink
Kalkulátorok
Tudásanyag
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Kedves Ákos!

Az elmúlt 1 évben az építkezésem során elég sok kivitelezővel/gyártóval dolgoztam együtt több területet lefedve. Elmondhatom, hogy a felmérés-tervezés-kivitelezés szakaszok egészben azt kaptam, amit a megrendeléskor egyeztettünk. Kis hazánkban elég ritka, hogy menet közben nem változik az ár, és hogy a megállapodott minőségben kapja meg az ember a kivitelezést és hogy a munka végeztével nincs vita. Önöknél azonban minden a 100%-os szinten mozgott, a szerelő csapat tényleg "csapatként" működik, nem marad utánuk kosz, sérülés vagy egyéb kár. A munka és az egész folyamat professzionális szinten zajlott.

Köszönettel, Somogyi Péter Pál
egy nagyon elégedett megrendelő

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bodnár Gyula

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Rozsdamentes korlát | ©2010 Minden jog fenntartva